Professionell byggfirma i Karlskrona

Rödeby Bygg AB, din lokala snickare

Om oss

Dagens byggbransch är en tuff marknad och för att bli långlivad krävs såväl gedigen erfarenhet som genuin kompetens. När vi på Rödeby Bygg talar om erfarenhet och kompetens så syftar vi givetvis på de tekniska aspekterna, en renovering av villan ska utföras så att du som kund bli nöjd, köksrenoveringar ska utföras bra och effektivt så att hushållet så snabbt som möjligt kan återgå till det normala.

Men med kompetens och erfarenhet talar vi också om kontakterna med våra kunder. En byggfirma som fuskar eller tar oskäligt betalt blir inte anlitad igen och vi sätter en stolthet i att vi alltid har kundens önskemål och behov i centrum. Runt om i Blekinge med omnejd kan vi visa på nybyggnationer av hus som vi anlitats för, vi kan visa på badrumsrenoveringar och ombyggnationer som vi står bakom. Framför allt kan vi visa många och nöjda kunder.

Vår bredd när det gäller kunskapsområden matchar bredden på vår kundkrets och detta har gett oss ett brett kontaktnät och branschkännedom som garanterar att du som kund kan vara säker på att det du anlitat oss, blir utfört på rätt sätt och med ett hållbart slutresultat som andas kvalitet, och snyggt blir det.

Välkommen till vår byggfirma i Karlskrona

En härlig uteplats gör hela skillnaden.

Rödeby Bygg
Mörtövägen 82
370 30 RÖDEBY